Analiza Mjekesore

Ne kliniken tone, do te gjeni dhe nje laborator modern permes te cilit ju ofrojme nje numer te madh analizash mjekesore si:

 • Klinike
 • Biokimike
 • Hormonale
 • Imunologjike
 • Mikrobiologjike
 • Prova Alergjie (Ushq.Pneumo)

Sherbime te Tjera

 • Kardiologji (ECHO, ECG, Halter, Biciklete etj.)
 • Pneumologji (Videofibrobronkoskopi, Spirometri, Laringoskopi etj.)
 • Gastrohepatologji (Videofibrogastroskopi)
 • Obstetriko-Gjinekologji (ECHO, Tokografi, Ndjekje dare dhe nderprerje, Pap-test, Sekrecione vaginale)
 • FIV (Fertilizim in Vitro), Kolposkopi, Histeroskopi
 • Dermatologji + Venerologji
 • Endokrinologji (Ditologji, ECHO Tiroidesh etj.)
 • ECHO Barku, Melci, Veshka, Artikulacione, Doppler vazash
 • ECHO Gjiri dhe Citologji, Biopsi pre operatore
 • Radiografi te te gjitha llojeve
 • Reumatologji ( Os teodensimetri kockore)
 • Terapi per dhimbjet e mesit dhe artikulacioneve
 • Kimioterapi
 • Konsulta mjekesore dhe vizita ne shtepi
 • Mikrokirurgji dhe Kirurgji e pergjithshme
 • Hospitalizim Rehidrim + Sherbim Infermierik