KLINIKA ADC

Kompani e

Kompletuar ne

Fushen e

Mjekesise

null

Klinike

null

Imunologjike

null

Biokimike

null

Hormonale

null

Mikrobiologjike

null

Prova Alergjie

OFROJME PER JU

Sherbimet Tona

Klinika ADC, eshte nje nga kompanite e kompletuara ne fushen e Mjekesise ne Shqiperi me kater kolonat e saj: IVF Center ADC, Anafarma Distributor Farmaceutik,, Ana Diagnostic Center dhe Lazer-Med ADC.

TEKNIKAT ME TE AVANCUARA DIAGNOSTIKE

Teknikat e avancuara diagnostike mund të përdoren për te identifikuar shkaqet e infertilitetit te individëve dhe të tregojnë mënyrat më te mira për ta trajtuar atë. Edhe kur ka probleme të veçanta është identifikuar se teknikat e avancuara riprodhuese mund të ndihmojë disa cifte te krijojne familje. Në mënyrë që të gjendet shkaku pse shtatzënia nuk ndodh, ne kemi nevojë për të shqyrtuar katër fusha kritike të cilat janë të nevojshme për të bërë një fëmijë qe jane: veza, sperma, tubat e fallopit dhe mitra. Shkaqet të cilat shpesh duken te pafund, në të vërtetë do të bien në një nga këto fusha.

INFERTILITETI FEMEROR DHE MASHKULLOR

Shkaqet femerore te infertilitetit jane:
– Faktoret e pergjithshem ku futen: Mosha, infeksionet seksualisht te transmetueshme, (Klamidia trakomatis, Ureoplazma urealitikum, Mykoplazma Hominis, Gonorrea dhe infeksione te tjera te cilat ndodhen ne organe gjenitale dhe qe transmetohen nepermjet kontakteve seksuale.), crregullimet ne ushqyerje, (kequshqyerja, apo dhe mbiushqyerja dhe obeziteti mund te ndikojne ne crregullime te ovulacionit.), faktoret endokrinologjike (hypotalamike).

DIAGNOSTIKIMI I INFERTILITETIT

TEKNIKAT ME TE AVANCUARA DIAGNOSTIKE

Teknikat e avancuara diagnostike mund të përdoren për te identifikuar shkaqet e infertilitetit te individëve dhe të tregojnë mënyrat më te mira për ta trajtuar atë. Edhe kur ka probleme të veçanta është identifikuar se teknikat e avancuara riprodhuese mund të ndihmojë disa cifte te krijojne familje. Në mënyrë që të gjendet shkaku pse shtatzënia nuk ndodh, ne kemi nevojë për të shqyrtuar katër fusha kritike të cilat janë të nevojshme për të bërë një fëmijë qe jane: veza, sperma, tubat e fallopit dhe mitra. Shkaqet të cilat shpesh duken te pafund, në të vërtetë do të bien në një nga këto fusha.

SHKAQET E INFERTILITETIT

INFERTILITETI FEMEROR DHE MASHKULLOR

Shkaqet femerore te infertilitetit jane:
– Faktoret e pergjithshem ku futen: Mosha, infeksionet seksualisht te transmetueshme, (Klamidia trakomatis, Ureoplazma urealitikum, Mykoplazma Hominis, Gonorrea dhe infeksione te tjera te cilat ndodhen ne organe gjenitale dhe qe transmetohen nepermjet kontakteve seksuale.), crregullimet ne ushqyerje, (kequshqyerja, apo dhe mbiushqyerja dhe obeziteti mund te ndikojne ne crregullime te ovulacionit.), faktoret endokrinologjike (hypotalamike).

TEKNIKAT ME TE AVANCUARA DIAGNOSTIKE

Teknikat e avancuara diagnostike mund të përdoren për te identifikuar shkaqet e infertilitetit te individëve dhe të tregojnë mënyrat më te mira për ta trajtuar atë. Edhe kur ka probleme të veçanta është identifikuar se teknikat e avancuara riprodhuese mund të ndihmojë disa cifte te krijojne familje. Në mënyrë që të gjendet shkaku pse shtatzënia nuk ndodh, ne kemi nevojë për të shqyrtuar katër fusha kritike të cilat janë të nevojshme për të bërë një fëmijë qe jane: veza, sperma, tubat e fallopit dhe mitra. Shkaqet të cilat shpesh duken te pafund, në të vërtetë do të bien në një nga këto fusha.

INFERTILITETI FEMEROR DHE MASHKULLOR

Shkaqet femerore te infertilitetit jane:
– Faktoret e pergjithshem ku futen: Mosha, infeksionet seksualisht te transmetueshme, (Klamidia trakomatis, Ureoplazma urealitikum, Mykoplazma Hominis, Gonorrea dhe infeksione te tjera te cilat ndodhen ne organe gjenitale dhe qe transmetohen nepermjet kontakteve seksuale.), crregullimet ne ushqyerje, (kequshqyerja, apo dhe mbiushqyerja dhe obeziteti mund te ndikojne ne crregullime te ovulacionit.), faktoret endokrinologjike (hypotalamike).

METODA E TRAJTIMIT TE INFERTILITETIT PER FEMRAT

Donacioni i vezeve është metoda e trajtimit të infertilitetit per femrat, të cilat nuk mund të prodhojnë vezë ose kanë defekte kromozomale per te bërë konceptim natyrore . Qendra jonë ofron një program aktiv te donatorëve vezë. Ne jemi shumë të kujdeshem në zgjedhjen e donatorëve vezë. Ata duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:
– Ato janë gra të shëndetshme në mes moshës 19 dhe 30.
– Mundësisht ato kanë fëmijë të tyre.
– Ata janë të arsimuar mirë
– Ata nuk kanë histori të çrregullimeve mendore

DIAGNOSTIKIMI I INFERTILITETIT

TEKNIKAT ME TE AVANCUARA DIAGNOSTIKE

Teknikat e avancuara diagnostike mund të përdoren për te identifikuar shkaqet e infertilitetit te individëve dhe të tregojnë mënyrat më te mira për ta trajtuar atë. Edhe kur ka probleme të veçanta është identifikuar se teknikat e avancuara riprodhuese mund të ndihmojë disa cifte te krijojne familje. Në mënyrë që të gjendet shkaku pse shtatzënia nuk ndodh, ne kemi nevojë për të shqyrtuar katër fusha kritike të cilat janë të nevojshme për të bërë një fëmijë qe jane: veza, sperma, tubat e fallopit dhe mitra. Shkaqet të cilat shpesh duken te pafund, në të vërtetë do të bien në një nga këto fusha.

SHKAQET E INFERTILITETIT

INFERTILITETI FEMEROR DHE MASHKULLOR

Shkaqet femerore te infertilitetit jane:
– Faktoret e pergjithshem ku futen: Mosha, infeksionet seksualisht te transmetueshme, (Klamidia trakomatis, Ureoplazma urealitikum, Mykoplazma Hominis, Gonorrea dhe infeksione te tjera te cilat ndodhen ne organe gjenitale dhe qe transmetohen nepermjet kontakteve seksuale.), crregullimet ne ushqyerje, (kequshqyerja, apo dhe mbiushqyerja dhe obeziteti mund te ndikojne ne crregullime te ovulacionit.), faktoret endokrinologjike (hypotalamike).

DHURIMI I VEZEVE

METODA E TRAJTIMIT TE INFERTILITETIT PER FEMRAT

Donacioni i vezeve është metoda e trajtimit të infertilitetit per femrat, të cilat nuk mund të prodhojnë vezë ose kanë defekte kromozomale per te bërë konceptim natyrore . Qendra jonë ofron një program aktiv te donatorëve vezë. Ne jemi shumë të kujdeshem në zgjedhjen e donatorëve vezë. Ata duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:
– Ato janë gra të shëndetshme në mes moshës 19 dhe 30.
– Mundësisht ato kanë fëmijë të tyre.
– Ata janë të arsimuar mirë
– Ata nuk kanë histori të çrregullimeve mendore

PERHERE ME JU

Familje e Lumtur

 • FIV (Fertilizim in Vitro)
 • Obstetriko-Gjinekologji
 • ECHO Gjiri dhe Citologji
 • Ortopedi
 • Pediatri ( Aerozol, Vaksinim)
 • Dermatologji + Venerologji
 • Kolposkopi
 • Histeroskopi
 • ECHO Barku, Melci, Veshka
 • Konsulta mjekesore
 • Sherbim Infermierik

NESE DESHIRONI TE LINI NJE TAKIM ME MJEKET TANE